hjælp til administrative opgaver

VirksomhedsAssistenten

Assistance NU!!

Se mere om hvilke opgaver du kan få løst.

Fleksible aftaler:

Se hvordan din aftale kan skrues sammen.

Få nyhedsbrevet fra VirksomhedsAssistenten

 

Tilmeld dig vort nyhedsbrev


Erhvervserfaring

I en alder af 17 år søgte ind til Flyvevåbnet som konstabel, og har siden haft mange forskellige spændende jobs i elektronikbranchen. Lige indtil jeg i 2008 statede firmaet E-levator.

 

Elektronikmekaniker (1980 - 1987)

Som elektronikmekaniker (i starten -lærling) arbejde jeg med fejlfinding på flyvevåbnets nye F-16 fly. Jeg var ansat på det testcenter hvor flyelektronikken blev afprøvet. Testcentret var et, for den tid, meget avanceret udstyr med flere automatiske teststationer. Det var den fagre nye verden indenfor IT, og den spæde start på en udvikling der skulle vise sig at revolutionere den måde mennesker kom til at arbejde og kommunikere elektronisk på.

Efter en tid blev jeg uddannet som instruktører, og stod for undervisningen af  medarbejderene på teststationerne. Det var undervisning i den tids Hi-Tech: microcomputer-hardware, programmering, realtidssystemer, harddisksystemer, osv.. Det var en tid på teknologiens forkant, men ak, det varede selvfølgelig kun kort. I løbet af få år var denne teknologi allerede sakket bagud, overhalet indenom af små Pc’ere i lokale netværk.

Min ambition var at læse videre, indenfor elektronik, så efter knap 8 år søgte jeg ind på ingeniørstudiet på Sønderborg Teknikum.

Softwareingeniør (1991 - 1996)

Efter endt studie var jeg så heldig straks at blive ansat som softwareudvikler i en automatikvirksomhed. Det var nemlig lidt småt med arbejde lige på det tidspunkt. I de efterfølgende år udviklede jeg programmer til betjening af fabriksanlæg, hvor man fra en PC kunne betjene f.eks. en komplet asfaltfabrik, Meget almindeligt idag, men på den tid stadig lidt smart.

 

Efter 4 år skiftede jeg job, og blev ansat i en anden automatikvirksomhed. Det var omkring den tid hvor internettet var begyndt at røre på sig. “www”, “http:” og TCP/IP blev begreber det var nødvendigt at forholde sig til. Jeg arbejdede stadig med udvikling af betjeninger til industrianlæg, men de blev stadig mere komplekse og avancerede.

 

På et tidspunkt blev det så nødvendigt for mig, grundet svigtende ordretilgang, (= fyring) at søge nyt arbejde igen, og jeg landede så i mit seneste ansættelsesforhold hos Lyngsø Industri i Aars. Jeg startede som softwareudvikler, men fandt hurtig ud af, at der også var andre ting der var interessante, ikke bare teknik. Så da en stilling som kvalitetschef blev slået op, meldte jeg mig, og fik stillingen. Der fulgte en titel som IT-chef med i købet, så teknikken var ikke lagt helt på hylden - endnu.

IT-chef (1996 - 1999)

Min tid som IT-chef blev forholdsvis kort, ret hurtigt blev de to job hver for sig så omfangsrige, at det reelt blev til to jobs. Jeg valgte at fortsætte som kvalitetschef.

Den tid jeg var IT-chef, kom til at byde på mange spændende udfordringer. Internet blev noget alle skulle have adgang til. E-mail skulle være for alle, NT-servere skulle erstatte Novel-ditto og TCPIP-netværk skulle erstatte token-ring. Der skete en voldsom udvikling i antallet af servere og nødvendig lagerplads, og med det et øget krav om datasikkerhed og brugersikkerhed. En kort men spændende tid.

Kvalitetschef (1996 - 2008)

Arbejdet med kvalitet og ISO9001 var virkelig spændende.

Jeg fik stor erfaring i at samarbejde på tværs i en organisation. Jobbet betød, at jeg fik berøring med alle afdelinger i virksomheden: salg, service, produktion, logistik, udvikling og administration, og skulle udvikle og vedligeholde kvalitetssystem og arbejdsprocesser for dem.

Et af de større forandringsprojekter var en ordreprocesmodel for hele virksomheden. En model der kom til at fungere som en sammenhængende arbejdsmodel for virksomheden.

Udover den formelle del med vedligehold, audit og registreringer omfattede jobbet undervisning i kvalitetsstyring, brugen af kvalitetssystemet, samt forskellige beslægtede emner som: risikostyring, projektledelse, og kalkulationer.

Konsulent (2008 - d.d)

I E-levator træner jeg folks evne til at gøre op med vaner og mønstre der begrænser dem, eller sagt på en anden måde, at træne dem i at genopdage deres fulde menneskelige potentiale.

Det er et arbejde der har givet mig en stor indsigt i bevæggrundene for menneskers måde at handle på. Det er sådan, at mennesker der udfører den samme handling, har vidt forskellige motiver for at udføre den, alt efter hvilken type de er. At kende til de forskellige motiver giver muligheden for at forstå og påvirke mennesker meget efffektfuldt.

Erhvervserfaring

 

Gå til toppen

E-levator | Himmerlandsgade 2b | 9600 Aars | tlf. 98626269 | mobil 30642186